گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟

به گزارش جام جم آنلاین، محمدرضا پور ابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با تسنیم با اشاره به ضرورت توسعه تجارت خارجی و صادرات غیرنفتی، گفت: با افزایش مشوقها و روان سازی فضای صادراتی، توسعه صادارت غیرنفتی محقق خواهد شد. این در حالی است که در شرایط کنونی هیچ بهانه ای نمی تواند ناتوانایی کشور در 2 برابر کردن حجم صادرات را توجیه کند.
وی همچنین گفت: در حال حاضر کمیسیون اقتصادی، موضوع بازگشت 27 میلیارد دلار منابع حاصل از ارز صادراتی مربوط به صادرات غیرنفتی را پیگیری کرده و پیشنهادات نمایندگان برای بازگشت این ارز را مورد بررسی قرار میدهد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: در حال حاضر راهکارهای بازگشت ارز صادراتی در حال جمع آوری است تا بسته های سیاستی و مشوقهای لازم برای افزایش صادرات و توسعه تجارت تدوین شود.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد