پرسپولیس اساسی نقره داغ شد ؛750 هزار دلار به نفع کالدرون!

رای کمیته تعیین وضعیت فیفا در پرونده گابریل کالدرون و همکاران وی صادر شد و باشگاه پرسپولیس باید بیش از 750 هزار دلار بپردازد.
کد خبر: ۱۲۷۰۵۹۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام معاون حقوقی باشگاه، فیفا رای خود در ارتباط با ادعای مطرح شده از سوی گابریل کالدرون و دستیاران وی مبنی بر مطالبات از باشگاه را اعلام کرد. 

به موجب این رای که قابل استیناف خواهی در دادگاه عالی ورزش خواهد بود، بخشی از شکایت مطرح شده از سوی خواهان، پذیرفته شده است.

بر این اساس، باشگاه پرسپولیس موظف است مبلغ ۵۷۹ هزار و ۵۰۰ دلار به کالدرون، ۹۵ هزار و ۳۸۰ دلار به خوآکین و ۷۰ هزار و ۴۰۰ دلار به اینیگو والنسیا پرداخت نماید. همچنین ۹ هزار دلار هزینه دادرسی مجموع این پرونده‌ها باید از سوی پرسپولیسپرداخت شود.
مهدی خواجوند، همچنین اعلام کرد؛ باشگاه پرسپولیس در مهلت 10 روزه قانونی، نسبت به درخواست مشروح رای از فیفا اقدام می‌کند و پس از آن نسبت به سیر پرونده و اقدام‌های بعدی تصمیم‌گیری خواهد کرد.

گفتنی است، باشگاه پرسپولیس پس از دریافت مشروح رای، 21 روز کاری فرصت خواهد داشت که در صورت تشخیص، نسبت به طرح اعتراض در C.A.S اقدام نماید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها