کشف ۱۰۱ کیلوگرم شیشه در عملیات مشترک پلیسی

در عملیات مشترک پلیسی خراسان‌جنوبی و فرماندهی انتظامی استان یزد ۱۰۱ کیلوگرم شیشه در بازرسی از یک دستگاه کامیون ترانزیت کشف شد.
کد خبر: ۱۲۶۸۱۸۰
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، سردار مجید شجاع ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار داشت: مأموران فرماندهی انتظامی استان خراسان‌جنوبی با اشراف اطلاعاتی اخباری دریافت کردند که قاچاقچیان مواد مخدر یک محموله سنگین از مواد مخدر صنعتی را از مرز‌های شرقی کشور وارد و قصد انتقال آن به مرکز کشور را دارند.
 
وی افزود: مأموران کامیون حامل مواد مخدر را رصد کردند که با خارج شدن خودرو از حوزه خراسان‌جنوبی و ورود به استان یزد بلافاصله مراتب به پلیس مبارزه با مواد مخدر استان یزد اعلام و خودرو توقیف شد.
 
فرمانده انتظامی خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: مأموران در بازرسی از خودرو ۱۰۱ کیلوگرم شیشه کشف و راننده خودرو را در این رابطه دستگیر کردند که متهم دستگیر شده با تشکیل پرونده به مقام قضائی معرفی و روانه زندان شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها