استراماچونی: اولویتم برای آینده مربیگری در سری A است

سرمربی سابق تیم فوتبال استقلال ابراز امیدواری کرد هدایت تیمی را در فوتبال ایتالیا برعهده بگیرد.
کد خبر: ۱۲۶۵۸۹۶

به گزارش جام جم آنلاین ، ایسنا نوشت: آندره‌آ استراماچونی سرمربی سابق استقلال که در نیم فصل نخست هدایت این تیم را بر عهده داشت و قبل از پایان قراردادش از این تیم کنار رفت در صحبت هایی جدید به بیان دیدگاه خود درباره حضور در این تیم پرداخت.

او درباره آینده مربیگری خود گفت: لیگ فوتبال ایتالیا یک لیگ فوق العاده است ، برای من این اولویت است که در سری A  مربیگری کنم. شاید سخت باشید تیمی را که دوست داشته باشید برای مربیگری پیدا کنید ولی اولویت برای من ایتالیا است. من یک مربی جوان هستم ، به اندازه کافی خوش شانس بودم که پیشنهاداتی برای مربیگری داشتم و توانستم در سالهای قبل مربیگری کنم. تیمی که می خواهم مربیگری کنم؟ من به اندازه کافی خوش شانس بودم که تیم هایی داشتم که به عنوان مربی روی من تمرکز کرده اند که تجربه ای با جوانان به دست بیاورم. نکته مهم یک پروژه است ، یک ایده ، برای من افتخار بزرگی است که هدایت تیمی را در فوتبال ایتالیا بر عهده بگیرم. ما همه دلمان برای فوتبال ایتالیا تنگ شده است. 

استراماچونی در پاسخ به این سوال که در ماه مارس نزدیک بود هدایت کالیاری را بر عهده بگیرد گفت: در حال حاضر من دوست دارم برای والتر زنگا که دوست من نیز است بهترین ها را آرزو کنم. او مربی بزرگ و خوبی است و خوشحال هستم که کالیاری چنین مربی بزرگ و خوبی را در اختیار دارد. در فوتبال بعضی اوقات آنطور که انتظار می رود پیش نمی رود ، اما مردم تغییر نمی کنند ، این مربی مربی بزرگی است و من بهترین ها را برای کالیاری آرزو می کنم.

سرمربی سابق استقلال در پایان درباره درخشش این فصل لاتزیو گفت: لاتزیو واقعا امسال خیلی خوب ظاهر شده است و فوتبال خوب و نترسی ارائه می کند و من بازی این تیم را خیلی دوست دارم. برای لاتزیو فرقی نمی کند چندم باشد و حتی دومی و سومی نیز موفقیت خوبی محسوب می شود. فقط در صورت بازگشت رقابت ها این تیم یک بازی سخت با آتالانتا در پیش دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها