یک متخصص طب ایرانی گفت: افرادی که دچار پرخوری و پرنوشی هستند یا مزاج سرد و تر دارند، بیشتر از بقیه افراد از روزه‌ داری نفع می‌برند.
یک متخصص طب ایرانی گفت: افرادی که دچار پرخوری و پرنوشی هستند یا مزاج سرد و تر دارند، بیشتر از بقیه افراد از روزه‌ داری نفع می‌برند.
کد خبر: ۱۲۶۵۱۴۳

به گزارش جام جم آنلاین از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ناصر رضایی پور اظهار داشت: بسیاری از بیماری‌های بشر در دوره معاصر بیماری‌های ناشی از پرخوری و کم تحرکی هستند. بیماری‌ هایی مانند کبد چرب، پرفشاری خون، چاقی و نقرس که در طب ایرانی به آنها بیماری‌های ناشی از امتلا می‌گویند یعنی انباشتگی بدن از مواد زائد و روزه داری از این جهت می‌تواند تأثیر بسیار خوبی در کاهش مواد زائد بدن داشته باشد. وقتی در یک تعادل، مواد زائد از بدن خارج شود، این مساله به کاهش امتلا و انباشتگی نیز کمک می‌کند.

وی افزود: این انباشتگی در چهار خلطی که بدن را تشکیل می‌دهند از جمله در خلط خون مشاهده می‌شود.

این متخصص طب سنتی در خصوص اینکه روزه برای چه افرادی مفید است، گفت: افرادی که بیشترین نفع را در روزه داری می‌برند، کسانی هستند که دچار پرنوشی و پرخوری باشند یا مزاج سرد و تر دارند در این حالت روزه داری بهتر از هر داروی ضد چاقی یا کبد چرب یا هر چیز دیگری می‌تواند به سبک شدن بدن و دفع مواد زائد و رطوبت‌های زائد بدن کمک کند.

رضایی پور تاکید کرد: ممکن است در ابتدای روزه داری افراد به علت اینکه دچار کاهش انرژی و تشنگی می‌شوند، وارد مرحله سوخت و ساز چربی ‌شوند و ممکن است علائم گوارشی مانند بدبویی دهان ایجاد شود ولی بعد از گذشت چند روز کم کم شرایط بهتری پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه حتماً باید در طول ماه رمضان وزن کم کرد، گفت: در صورتی می‌توان فهمید که روزه داری خوبی داشته‌ایم که هر فردی بعد از ماه مبارک رمضان وزن کم کرده باشد و اگر در طول ماه مبارک نیم تا یک کیلو وزن کم شده باشد در این صورت متوجه می‌شویم که روزه‌ داری خوبی را پشت سر گذاشته ایم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها