
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از dailymail، یک شرکت آلمانی موفق به ساخت یک سواب تشخیص ویروس کرونا شده است که کارایی آن 95 درصد است. سواب ها در یک دستگاه پیچیده اسکن می شوند و نیاز به آزمایشگاه را برطرف می کنند. به عبارت دیگر این دستگاه در کمتر از سه ساعت نشان می دهد که آیا فرد مبتلا به ویروس کرونا هست یا خیر. هیچ نیازی هم به این نیست که آزمایش فرد به آزمایشگاه فرستاده شود که تشخیص نهایی صادر شود. دستگاه به طور خودکار به دنبال علائم ویروس در ژنتیک یک بیمار است.
جواب آزمایش مربوط به ویروس کرونا در حالت عادی تا 48 ساعت مشخص می شود اما با این دستگاه در کمتر از سه ساعت همه چیز مشخص می شود.
هم اکنون دولت های زیادی در سراسر جهان تحت فشارند تا آزمایش های کرونای بیشتری از شهروندان خود بگیرند اما ابزار آن را به طور کامل در دست ندارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد