افشین داوری رئیس فدراسیون دوومیدانی شد

پس از برگزاری مجمع پر حاشیه فدراسیون دوومیدانی، افشین داوری به عنوان رئیس جهار سال آینده این رشته انتخاب شد.
کد خبر: ۱۲۶۱۵۶۷

به گزارش  جام  جم  آنلاین ، مجمع انتخاباتی فدراسیون دوومیدانی پس از یک ساعت تاخیر، ساعت ۱۱ صبح امروز (دوشنبه) ۱۹ اسفند ماه ۱۳۹۸ در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد که در پایان، افشین داوری با ۲۰ رای به عنوان رئیس چهار سال آینده این فدراسیون انتخاب شد.

در این مجمع چند نفر از روسای هیات‌های استانی از جمله قم، به دلیل شیوع‌ ویروس‌ کرونا حضور نداشتند.

در این مجمع افشین داوری، مجید کیهانی و احسان مهاجر شجاعی سه کاندیدای حاضر در این مجمع بودند که داوری ۲۰ رای و مجید کیهانی ۸ رای به دست آوردند. این مجمع با حضور ۲۷ عضو و در اقدامی عجیب برای نخستین بار، یک رای تلفنی برگزار شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها