به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محمدجواد آذری جهرمی با انتشار عکسی از استقرار ماهواره بر «سیمرغ» در پایگاه پرتاب، نوشت: این هم از سیمرغ ایرانی که در سایت مستقر شد.
وی گفت: این ماهواره بر بیش از ۸۰ تن وزن دارد و قرار است ماهواره «ظفر» را تا ارتفاع ۵۳۰ کیلومتری زمین ببرد.
وزیر ارتباطات افزود: از لحظه شروع تا پایان عملیات حدود ۸ دقیقه طول میکشد و ۸ دقیقه نفسگیری که امیدوارم در پایانش به مدد حضرت زهرا (س) بتوانیم تصاویر ارسالی «ظفر» را دریافت کنیم.
وی در پاسخ به سوال یک کاربر توئیتر در خصوص دلایل هزینه کرد ساخت ماهواره و مزایای آن گفت: هزینه ساخت دو ماهواره ظفر ۱ و ۲ کمتر از دو میلیون یورو شده است و عمر متوسط آن نیز ۲ و نیم سال خواهد بود.
وی افزود: ارزش تصاویر ارسالی این ماهواره بیش از ۱۰ میلیون یورو است.
وزیر ارتباطات تأکید کرد: یعنی اگر تصاویر را بخواهیم بخریم و به ما بدهند و تحریم را بهانه نیاورند باید این مبلغ را پرداخت کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد