
به گزارش جام جم آنلاین ، باشگاه استقلال دیروز (دوشنبه) چک پرداخت مطالبات استراماچونی را آماده کرد و سرمربی ایتالیایی این تیم میتواند با حضور در بانک این چک را دریافت کند و امروز (سهشنبه) به ایران برگردد. با این حال هنوز استراماچونی برای گرفتن این فقره چک اقدام نکرده تا باعث ایجاد شک و شبهه درباره تصمیم او راجع به بازگشت به ایران شود.
در همین راستا، اسماعیل خلیلزاده، سرپرست باشگاه استقلال در گفتوگویی تلویزیونی اظهار کرد: بانک سپه و سفارت ایران در ایتالیا توانستند تا ساعت ۱۳ یک فقره چک به مبلغ ۱۶۰ هزار یورو صادر کنند. متاسفانه تا این لحظه نه آقای استراماچونی و نه وکیلش برای دریافت چک مراجعه نکردهاند. ما در ایمیلی که تا چند دقیقه دیگر به آقای استراماچونی ارسال میکنیم، تا آخر وقت امشب (سهشنبه) برای بازگشتش منتظر خواهیم ماند و در غیر اینصورت تصمیم دیگری که به احتمال زیاد انتخاب جایگزین او است، میگیریم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد