
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، سایت باشگاه بایرن مونیخ به مناسبت دربی با بورسیا دورتموند و همچنین امروز که سالروز تولد علی کریمی است، به سالهای دور پرداخت زمانی که بازیکن بزرگ تاریخ فوتبال ایران برای مونیخیها با پاس پشت پای کلادیو پیزارو، بازیکن دورتموندی مراقبش از جریان بازی خارج کرد و گل نخست مونیخیها را در 17 دسامبر 2005 را به ثمررساند تا نقش بسزایی در برد 2 بر یک مقابل زنبورهای وستفالن ایفاکند.
با آن برد مونیخیها گام محکمی برای کسب قهرمانی فصل 2006-2005 برداشتند.
این سایت همچنین در ادامه برای پیشکسوت سابقش آرزوی موفقیت و سلامتی کرد .همچنین توضیحی در مورد کریمی داد و عنوان کرد بازیکنی ایرانی در فصل 2006-2005 از الاهلی امارات راهی بایرن شد.وی در مدت 2 فصل حضورش نزد مونیخیها 42 بازی کرد و 4 گل زد.ضمن آنکه 4 پاس گل هم داد.
ملیپوش آن زمان ایران در تاریخ 3 ژوییه سال 2017 بایرن را ترک کرد و به تیم نادیالقطر رفت.
در فصل 2011-2010 او نیم فصل در بوندس لیگا برای شالکه بازی کرد. ضمن آنکه در تابستان 2014 وی کفشهایش را آویخت و برای همیشه فوتبال را کنارگذاشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان