کشف شمشیر 3200 ساله +عکس

باستان شناسان یک شمشیر ۳۲۰۰ ساله را از صخره‌ای در نزدیکی محل مگالیت در مایورکا بیرون کشیدند.
کد خبر: ۱۲۲۹۱۰۰
کشف شمشیر 3200 ساله +عکس

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، باستان شناسان شمشیر ۳۲۰۰ ساله بسیار باورنکردنی را از صخره‌ای در نزدیکی محل مگالیت در مایورکا بیرون کشیدند.

مایورکا جزیره‌ای واقع در دریای مدیترانه‌ است که ۳۰۰ روز در سال آفتابی است؛ این جزیره در شرق اسپانیا قرار دارد و مقصد بسیاری از گردشگران اروپایی به شمار می‌رود.

این کشف خیره کننده زمینه و جستجو در فرهنگ فرهنگ اسرارآمیز تایلوتی را فراهم می‌کند.

باستان شناسانی که در جزیره Majorca (مایورکا) در اسپانیا کار می‌کنند، به طور تصادفی یک شمشیر ۳۲۰۰ ساله را کشف کرند؛ یکی از معدود اسلحه‌های عصر برنز که در این جزیره یافت شده است.

به گفته کارشناسان، باوجود اینکه این شمشیر بسیار قدیمی است، اما ظاهر سالم خود را حفظ کرده است؛ پیش‌بینی می‌شود این شمشیر به زودی در موزه مایورکا نمایش داده شود.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها