
به گزارش جام جم آنلاین ، بیستمین دوره مسابقات والیبال زنان آسیا امروز به پایان میرسد. تیم ملی والیبال ایران نیز در آخرین مسابقه خود امروز برای کسب عنوان هفتمی مقابل اندونزی قرار گرفت.
شاگردان مهرگان که در این دوره فقط یک برد مقابل هنگکنگ را به نام خود ثبت کرده بودند، در دیدار با اندونزی با نتیجه 3 بر 2 و با امتیازهای 25 بر 27، 18 بر 25، 25 بر 20، 25 بر 13 و 15 بر 13 پیروز شد و عنوان هفتمی را کسب کرد.
تیم ملی والیبال ایران در مرحله مقدماتی یک برد مقابل هنگکنگ و یک شکست مقابل کرهجنوبی کسب کرد و توانست به جمع 8 تیم برتر صعود کند تا جواز حضور در رقابتهای انتخابی المپیک را به دست آورد. این مسابقات ژانویه برگزار میشود و یک تیم سهمیه المپیک 2020 توکیو را کسب خواهد کرد.
تیم ملی والیبال بانوان ایران در ادامه مسابقاتش در دیدار با تایلند، چینتایپه و قزاقستان را واگذار کرد و در آخرین بازی مقابل اندونزی با نتیجه 3 بر 2 پیروز شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد