به گزارش جام جم آنلاین ، در جلسه روز گذشته هیات رئیسه سازمان لیگ یکی از مباحثی که به تصویب رسیده در مورد قهرمانی سوپرجام است.
طبق مصوبه جدید از امسال به بعد هر تیمی که همزمان قهرمان لیگ برتر و جام حذفی شود مسابقه سوپرجام برگزار نمی شود و تیم مذکور به عنوان قهرمان سوپرجام معرفی می شود.
معمولا عرف بر این است که قهرمان لیگ برتر و جام حذفی با هم مسابهق ای برگزار کنند تا قهرمان سوپرجام مشخص شود.
امسال نیز با توجه به قهرمانی همزمان پرسپولیس در لیگ برتر و جام حذفی سازمان لیگ اعلام کرد این تیم قهرمان سوپرجام شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد