در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی، محمد شریعتمداری در سمینار یک روزه «نقش سرمایه انسانی در رونق تولید» که در محل فرمانداری اسلامشهر که با حضور محسنی بندپی استاندارتهران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهرستان اسلامشهر برگزارشد کارگر را ستون فقرات تولید دانست و تاکید کرد : کار به عنوان مفهومی بسیار ارزشمند برای ما دارای اهمیت و مورد تکریم است و در21 سال گذشته رهبرمعظم انقلاب، همواره شعارسال را برمبنای موضوعات اقتصادی قرارداده اند. رهبر معظم انقلاب بر مقاوم سازی اقتصاد کشور از هر جهت، به شکلی که مقابل تکانه های برون زا بتواند از خود مقاومت لازم را نشان دهد تاکید کردهاند.
بیشتر بخوانید: مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی با موبایل
وی تصریح کرد: امسال نیز رهبر معظم انقلاب سال را برای توجه به همین معنا «رونق تولید» اعلام کردند و باید توجه داشته باشیم که اگر درسال رونق تولید برنامه ها برمحور همین شعار نچرخد این شعار در حد شعار باقی خواهد ماند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: هرساله تلاش ما برای رونق تولید ملی بوده است اما درسالی که رونق تولید ملی نام گذاری شده است باید تدبیری جداگانه برای تولید محوری گسترده شود و معنای تولید محوری در سال جاری این است که نظام مالیاتی ما دارای سیاست گذاریهای جداگانهای باشد.
شریعتمداری تاکید کرد: نظام مالیاتی کشور باید از رونق تولید ملی حمایت کند، وقتی سال رونق تولید ملی است و محور تولید کارگران هستند توجه به معیشت کارگران به عنوان یکی از مهم ترین اصول کار باید مورد توجه تصمیم گیران قرارگیرد.
وی خاطرنشان کرد: درپایان سال گذشته تلاش کردیم برای نخسین بار در تاریخ اقتصاد ایران هم زمان مزد کارگران را همراه با خواربار، کمک هزینه مسکن و پایه سنواتی افزایش دهیم اما با اینکه این تصمیم بی سابقه ای بود می دانیم که همچنان میان درآمد و معیشت زندگی کارگران فاصله وجود دارد. طبیعتا توجه به معیشت کارگر پس از تعیین دستمزد به پایان نرسیده است و ما باید حتما درطول سال تلاش کنیم تا با فعالیت جدی تعاونی های امکان در سراسر کشور شرایط مطلوبی را برای زندگی کارگران فراهم کنیم.
وزیرتعاون، کارورفاه اجتماعی افزود: اگر امسال سال رونق تولید ملی است ؛ معیشت کارگران نیز به عنوان ستون فقرات تولید و به عنوان اینکه انسان ، محور تولید است باید مورد توجه جدی قرارگیرد یعنی اینکه باید درمورد مسکن کارگران با وزارت راه و شهرسازی به جمع بندی روشنی برسیم.
شریعتمداری یادآورشد: باید با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای تدوین مقررات لازم و برای تامین تسهیلات لازم برای خرید مسکن و هم با وزارت راه و شهرسازی برای ساخت مسکن کارگران توجه ویژه داشته باشیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهارکرد: برای حل مشکل جامعه بازنشستگان کشور نیز تلاش مشابهی را آغاز کرده ایم به عنوان مثال نرخ حداقل دستمزد رشد یافته در حقوق حداقلی بازنشستگان نیز درست معادل همان 36.5 درصدی کارگران به تصویب رسید و سازمان تامین اجتماعی در همین اردیبهشت این مبلغ اضافه را اعمال می کند که هیچ منتی نیست اما تا کنون سابقه نداشت و ما تلاش کردیم این کارخوب در همین ماه انجام شود.
شریعتمداری گفت: درسال رونق تولید توجه به انسان محوری در امر تولید یعنی توجه به اقتصاد دانش بنیان است.
وی افزود: قرار براین شد که با تمام شماری میزان اشتغال ناشی از وام های ارزان قیمت، لیست افرادی که از این نوع وام استفاده کرده اند در سایت وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی و سایتهای استانی با شفافیت منتشرشود تا همه بدانند چه کسانی از وام ارزان قیمت برای چه میزان اشتغالی در چه نقطه ای ازکشور برخوردارشدهاند تا در شش ماه دوم سال با نقطه قوت بیشتری مسیر را طی و از تولید حمایت کنیم. این منابع باید در اختیار اقتصادهای دانش بنیان قرارگیرد.اقتصاد دانش بنیان برمبنای فکر و اندیشه جوانان و نخبگان ایرانی است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: منابع و تسهیلات باید در اختیار اقتصاد دانش بنیان قرار گیرد.
شریعتمداری یاد آورشد: منابع اشتغال خانگی در قالب وام ارزان قیمت نیز باید در اختیارزنان سرپرست خانوار قرار گیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم