پدیده رانش زمین در منطقه کاج شهرستان اردل ساکنان را تهدید نمی کند

پدیده رانش زمین در منطقه کاج شهرستان اردل از توابع استان چهارمحال و بختیاری ساکنان شهر کاج را تهدید نمی کند
کد خبر: ۱۱۹۸۸۱۳
پدیده رانش زمین در منطقه کاج شهرستان اردل ساکنان را تهدید نمی کند

به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر کل مدیریت بحران استان گفت : منطقه خطرآفرین در فاصله 400 متری از شهر کاج با اختلاف ارتفاع افزون بر250 متر نسبت به شهر قرار دارد.
آقای فرهادی افزود : بعد از بارندگی های سیل آسای اخیر و به دلیل نفوذ آب و جنس مارنی خاک ، در این محل شکاف و ترک ایجاد شده است.
بامداد دیروز هم بر اثر ریزش کوه ناشی از بارندگی های اخیر ارتباط زمینی 11 روستا با مرکز شهرستان اردل قطع شد و راهداری در حال تلاش برای بازگشایی مسیر هستند.
فرماندار شهرستان اردل گفت: با توجه به اینکه برخی از ساکنان منطقه احساس خطر می کنند امکان اسکان اضطراری برای این افراد فراهم شده است و می توانیم این افراد را در محل های امن اسکان دهیم .
آقای کیانی افزود : یکی از محلات شهر کاج، ورزشگاه، مدارس، مساجد، دانشگاه آزاد و سالنهای مدیریت بحران در شهر کاج و همچنین شهرستان اردل برای اسکان اضطراری پیش بینی شده است و می توانیم به صورت نامحدود در صورت امکان اسکان دهیم.
کاج در فاصله 15 کیلومتری مرکز شهرستان اردل و فاصله 60 کیلومتری شهرکرد واقع شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها