
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، تیم فوتبال بارسلونا در دیدار اخیر مقابل والنسیا ۲ بار توپ را به تیر دروازه زد و بازی در نهایت با تساوی ۲-۲ به پایان رسید.
ضربه دوم بیست و چهارمین بار بود که بارسلونا در این فصل توپ را به تیر دروازه حریفان میزد البته که از این تعداد ۳ بار بعد از برخورد با تیر دروازه توپ وارد دروازه شده است.
جالبتر این که همه این تیر دروازهها توسط تنها ۶ بازیکن از بارسا زده شده است. بیشترینش هم متعلق به لیونل مسی است که ۹ بار این کار را کرده است.
نفر بعد از او لوئیس سوارس با ۵ تیر دروازه است، کوتینیو ۴ بار، دمبله ۳ بار، سرخی روبرتو ۲ بار و مونیر الحدادی یک بار توپ را به تیر دروازه زدند.
بارسلونا در ۷ بازی ۲ بار تیر دروازه را به لرزه در آورده است. این تیم ۹ بار توپ را به تیر افقی، ۹ بار به تیر عمودی سمت چپ و ۶ بار به تیر عمودی سمت راست زده است.
{$convert_old_media}
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: