سخنگوی سازمان اورژانس کشور:

3 نفر دیگر هم بر اثر صاعقه جان باختند

مرگ یک مرد توسط صاعقه

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از فوت یک نفر بر اثر صاعقه‌ زدگی در چین لوداب خبر داد.
کد خبر: ۱۱۶۵۲۰۹
مرگ یک مرد توسط صاعقه

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، جلال پوران‌ فرد با بیان این‌که این صاعقه‌ زدگی در ساعت ۱۸ و ۲۹ دقیقه دیروز سه‌شنبه، ۲۷ شهریور ماه به مرکز اورژانس گزارش شده بود، افزود: متأسفانه یک آقای ۴۰ ساله بر اثر صاعقه‌زدگی در روستای «چین» در بخش لوداب از توابع شهرستان بویراحمد جان خود را از دست داده بود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با اعلام این خبر بلافاصله اورژانس لوداب به محل اعزام شد.

پوران‌فرد با بیان این‌که فرد مصدوم را به درمانگاه لوداب انتقال دادند، یادآور شد: فرد پیش از رسیدن پرسنل بر بالین بیمار جان خود را از دست داده بود.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها