بهرام شفیع از «ورزش و مردم» نمی‌رود

بهرام شفیع از تلویزیون خداحافظی نکرده است و برنامه «ورزش و مردم» با اجرای وی همچنان ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۱۱۵۷۷۷۸
بهرام شفیع از «ورزش و مردم» نمی‌رود

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا ، شفیع در این گفت‌وگو خبر خداحافظی‌اش از تلویزیون را نادرست می‌خواند و اعلام می‌کند که برنامه «ورزش و مردم» تا پایان سال ۹۷ با تهیه‌کنندگی وی برآورد شده است.

اما بهرام شفیع در حالی خبر خداحافظی از برنامه قدیمی ورزش و مردم را نادرست می‌داند که روابط عمومی صداوسیما با انتشار مطلبی درباره تغییر برنامه‌های شبکه اول سیما، از «خداحافظی مجری پیشکسوت برنامه ورزش و مردم در دوره جدید این برنامه» خبر داده و آن را از مهمترین خبرهای این شبکه عنوان کرده است.

بهرام شفیع به تازگی دور جدید برنامه «ورزش و مردم» را آغاز کرده است. او حدود چهار دهه است که اجرای این برنامه هفتگی را در شبکه اول عهده‌دار است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها