به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، لحظاتی پیش با انتشار خبری فوری اعلام کرد: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا هم اکنون و در پایان نشست ۷ کشور صنعتی موسوم به «جی- ۷»، کانادا را به مقصد سنگاپور تَرک کرد.
بر اساس اعلام این خبرگزاری، ترامپ قصد دارد پیش از آغاز نشست خود با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در ۲۲ خرداد ماه خود را به این کشور رسانده تا از نزدیک از روند مراحل پایانی نشست مذکور نظارت داشته باشد.
این در حالیست که پس از چالش در دیدار سران کره شمالی و آمریکا به دلیل تهدیدهای مکرر مقامات واشنگتن، ترامپ چندی پیش دیدار مذکور را در تاریخ پیشین یعنی ۱۲ ماه جاری میلادی در سنگاپور مورد تأئید قرار داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم