به گزارش جام جم آنلاین ، سایت هواداران آلکمار هلند خبر داد که باشگاه بشیکتاش ترکیه تلاش زیادی برای جذب علیرضا جهانبخش، هافبک ایرانی آلکمار کرده است. باشگاه ترکی دستمزد عالی ۲ و نیم میلیون یورویی برای هر فصل به او پیشنهاد داده است اما آقای گل لیگ هلند به این پیشنهاد بیتوجهی کرده است. جهانبخش به دنبال انتقال به لیگ معتبرتری است. البته هنوز معلوم نیست باشگاه ترکیهای دست بردار است یا نه. این تیم ترکی در کنار باشگاه ناپولی ایتالیا رقیب جدی به شمار نمی آید.
علیرضا جهانبخش در فصل اخیر لیگ هلند برای آلکمار 21 گل زد تا آقای گل سرزمین لاله های نارنجی شود. او نخستین بازیکن آسیایی تاریخ فوتبال اروپاست که آقای گلی یک لیگ معتبر این قاره را به دست می آورد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد