واکنش قاسمی به بیانیه شورای وزیران خارجه اتحادیه اروپا؛

توانایی‌های دفاعی ایران قابل مذاکره نیست

بیانیه اتحادیه اروپا گویای روند مذاکرات نیست

سید "محمد علی حسینی" سخنگوی وزارت خارجه ، در واکنش به بیانیه اخیر شورای وزیران خارجه اتحادیه اروپا گفت : این بیانیه میتوانست بسیار واقع بینانه تر تنظیم شود و اصلا گویای روند سازنده مذاکرات
کد خبر: ۱۱۳۵۱۹
لاریجانی و سولانا و حسن نیت ابراز شده از سوی ایران نیست.
حسینی روز چهارشنبه تاکید کرد : بررسی موضوع پرونده هستهای ایران در شورای امنیت راه حل عاقلانه و صحیح بررسی موضوع و یافتن راه حل نیست و ناکارآمد کردن نهادهای مسوول قانونی به ویژه آژانس بینالمللی انرژی اتمی کمکی به این روند نمیکند.
سخنگوی وزارت خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران با استفاده از ابزار و مجاری حقوقی و سیاسی احقاق حقوق مشروع خود را پیگیری میکند و تردیدی نسبت به درستی مسیر و پافشاری بر حق مسلم خود برای بهره مندی از انرژی هستهای برای مصارف صلح جویانه ندارد.
حسینی با اشاره به اینکه نسل جدید ایجاد نیروگاههای اتمی و بهره برداری از دانش صلح آمیز هستهای در جهان در دست بررسی و تکوین است، خاطر نشان کرد: همطراز با این روند جهانی، جمهوری اسلامی ایران به منظور پیشرد برنامههای توسعه اقتصادی و اجتماعی خود، بکارگیری این دانش نوین بشری برای توسعه پایدار را انتخاب کرده است.
وی افزود: به همین منظور نسبت به اعتمادسازی برای اهداف برنامه صلح آمیز هستهای چندین گام جدی به منظور اعتمادسازی برداشته است و تهدید به کاربرد ابزاری قطعنامه شورای امنیت به هیچ وجه نشان از حسن نیت متقابل ندارد.
سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: گرچه علاقه مندی اروپا برای تداوم مذاکرات را مثبت میدانیم ، لیکن اروپا باید صادقانه و با جدیت زمینهها و شرایط مناسب برای هرگونه مذاکرات مقدماتی بدون پیش شرط را فراهم آورد.

جنایات صهیونیستها ، افکار عمومی جهان را آزار میدهد

سید" محمدعلی حسینی" ، سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به شهادت تعدادی از مردم روزهدار فلسطین به دست اشغالگران صهیونیست ، نسبت به "رشد تروریسم دولتی با استفاده از تجهیزات آمریکا " ، هشدار داد.
سخنگوی وزارت خارجه ، "روند رو به رشد تروریسم دولتی اشغالگران با استفاده از تجهیزات آمریکایی" را "خطری جدی برای مردم فلسطین و منطقه" توصیف کرد.
وی به خانواده شهدای جنایات اخیر تسلیت گفت و از جهانیان به ویژه مسلمانان خواست تا نسبت به "نسلکشی صهیونیستها در فلسطین" ، اعتراض کنند.
حسینی ،حمایتهای بیشائبه آمریکا از اشغالگران را نمادی از عدم پایبندی آنها به میثاقها و کنوانسیونهای بینالمللی و شعار مبارزه با تروریسمشان خواند و افزود :" در چند سال گذشته ، آمریکا و رژیم صهیونیستی پرونده سیاهی از قتل و ویرانگری علیه صاحبان سرزمین فلسطین برجای گذاشتهاند."
وی تاکید کرد:"با نابودی زیرساختهای مدنی، اجتماعی و اقتصادی، موسسات و نهادهای دولتی و عدم پایبندی و احترام به ارزشها و مفاهیم انسانی، بیش از هر زمان دیگری ضرورت ادامه مقاومت و جهاد علیه اشغالگران صهیونیست بر همگان آشکار شدهاست."
سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی را خطری برای بشریت و جامعه بین المللی دانست و از آن به عنوان منبع ناامنی و تهدید در منطقه یاد کرد.
وی از سازمان ملل و سایر مجامع حقوق بشری خواست با "احساس مسئولیت نسبت به خطری که از سوی دژخیمان صهیونیست بهصورت مستمر متوجه مردم فلسطین است و با اعمال فشار به این رژیم جهت گردن نهادن به خواست مردم فلسطین، مانع از آسیب بیشتر به اعتبار این مجامع گردند."
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها