هفته بیست و هفتم لیگ برتر

برتری گسترش فولاد مقابل استقلال خوزستان در دقیقه 90

تیم استقلال خوزستان با شکست خانگی مقابل گسترش فولاد، همچنان در منطقه سقوط باقی ماند.
کد خبر: ۱۱۳۲۶۸۸
برتری گسترش فولاد مقابل استقلال خوزستان در دقیقه 90

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، تیم‌های فوتبال استقلال خوزستان و گسترش فولاد تبریز از ساعت ۱۷ امروز در چارچوب هفته بیست و هفتم لیگ برتر با قضاوت مهدی سیدعلی در ورزشگاه غدیر اهواز به مصاف هم رفته و در پایان شاگردان فیروز کریمی با نتیجه 2 بر یک به برتری رسیدند.

گل اول بازی را یونس دلفی در دقیقه ۷ بازی روی پاس اسماعیل شریفات به ثمر رساند. سه دقیقه بیشتر نگذشت که شاگردان فیروز کریمی کار را به تساوی کشاندند و رضا خالقی‌فر موفق شد دروازه شیخ‌ویسی را باز کند.

تبریزی‌ها در دقیقه ۹۰ اما گل برتری را زدند و بازهم رضا خالقی‌فر موفق شد در شلوغی‌های محوطه جریمه حریف دروازه استقلال خوزستان را باز کند.

گسترش فولاد با این برد ۳۴ امتیازی شد اما در رده نهم باقی‌ماند. استقلال خوزستان نیز با ۲۶ امتیاز در رده چهاردهم ماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها