به گزارش جام جم آنلاین از فارس، سرهنگ حسن عابدی درخصوص وضعیت ترافیکی محورهای منتهی به استادیوم آزادی اظهار داشت: در حال حاضر استقبال شدید فوتبال دوستان را در محدوده استادیوم آزادی شاهد هستیم.
جانشین پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: در حال حاضر پارکینگها از خودروها اشباع شده و دیگر جایی برای پارک خودروها وجود ندارد؛ بنابراین به فوتبال دوستان عزیز توصیه میکنیم که به هیچ وجه با خودروی شخصی به سمت استادیوم آزادی نیایند و از سیستم حمل و نقل عمومی همچون مترو استفاده کنند.
وی اعلام کرد: هم اکنون محدودیت تردد خودرو در معابر منتهی به رینگ اصلی استادیوم آزادی برقرار شده است.
این مقام ارشد راهور تهران بزرگ در خصوص وضعیت ترافیکی معابر اطراف استادیوم افزود: به واسطه محدودیتی که در اطراف استادیوم آزادی برقرار شده هم اکنون ترافیک سنگینی را در مسیر شرق به غرب و غرب به شرق آزادراه تهران - کرج شاهد هستیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند