ثبت بیش از ۲۲۰۰ زمین‌ لرزه در دی ماه ۹۶

شبکه‌ های لرزه‌ نگاری مرکز لرزه‌ نگاری کشوری در دی‌ ماه ۱۳۹۶، بیش از ۲۲۰۰ زمین‌ لرزه رخ داده در ایران و نواحی مرزی را ثبت و تعیین محل کرده‌اند.
کد خبر: ۱۱۱۶۵۹۲
ثبت بیش از ۲۲۰۰ زمین‌ لرزه در دی ماه ۹۶

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، شبکه‌های لرزه‌ نگاری مرکز لرزه‌ نگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در دی‌ ماه ۱۳۹۶ تعداد ۲۲۲۱ زمین‌ لرزه را ثبت کردند.

این زمین‌ لرزه‌ها در نواحی مختلف ایران و نواحی مرزی رخ‌داده و توسط شبکه‌های لرزه‌نگاری ثبت و تعیین محل شده‌اند.

در دی‌ ماه ۱۳۹۶ تعداد ۶۰ زمین‌لرزه با بزرگای بیش از ۴.۰ ریشتر در داخل کشور توسط مرکز لرزه‌نگاری کشوری به ثبت رسیده است که بزرگ‌ترین آن‌ها در ۲۱ دی با بزرگای ۵.۶ حوالی سومار واقع در استان کرمانشاه، رخ داده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها