به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، چین اعلام کرد در جستجوی نفتکش ایرانی و برای امداد رسانی های بعد از حادثه غرق شدن آن، کاوشگرهای بدون سرنشین به آب می اندازد.
بر اساس این گزارش، بررسی های لازم و تحلیل های ضروری در باره مکان نفتکش به پایان رسیده و وضعیت آن تحت کنترل است و حالا قرار است برای بررسی بیشتر لاشه کشتی غرق شده سانچی که در عمق 115 متری است، از این ابزارها استفاده شود.
همزمان وزارت راه و ترابری چین در گزارشی آورده است مقابله با لکه نفتی و نشت نفت در این منطقه و مهار آلودگی های زیست محیطی نیز در حال انجام است و این مرحله به خوبی در حال پیشرفت است.
از سوی دیگر اداره رسیدگی به حوادث دریایی در شانگهای اعلام کرده است برای بررسی وضعیت کشتی و درک بهتر از شرایط آن از ربات های زیردریایی نیز استفاده خواهد شد.رسانه چینی تصریح کرده است 13 کشتی در عملیات مربوط به نفتکش حضور داشته اند و اکنون دو کشتی دیگر از سوی مرکز نجات دریایی شانگهای به آنها ملحق شده اند و موفق به شناسایی یک باریکه نفتی در شمال شرق نفتکش شده اند.
بنا به این گزارش، به خواست مرکز نجات ایران اطلاعیه ها و هشدارهایی به زبان های چینی و انگلیسی داده شده است که همه باید مراقب شرایط زیست محیطی این ناحیه باشند و چین با ژاپن و کره جنوبی هم در این راستا در حال همکاری است.
در همین حال، سخنگوی وزارت خارجه چین در مصاحبه ای در پکن تاکید کرد که در مورد کمک رسانی به نفتکش ایرانی هیچ کوتاهی نشده است و رسانه ها نباید گزارش های غیرمسئولانه و ساختگی و بر اساس حدس و گمان منتشر کنند.
«لوکانگ» در پاسخ به سوالات مکرر خبرنگاران درباره اینکه چرا علت حادثه اعلام نمی شود، گفت می توانم به شما بگویم که به طور جدی در حال بررسی علت سانحه هستیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد