
به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه یک، محور کلی مستند 16 روز، علل و عوامل خروج شاه از کشور در سال1357 است.
این مستند ریشه های بروز بحران در پایه های حکومت رژیم پهلوی تا سقوط آنرا روایت می کند و در آن نشان می دهد که از سال ها قبل از فرار شاه، حکومت استبدادی محمدرضا پهلوی پایدار نخواهد بود و از مدتها قبل سران دربار، در حال برنامه ریزی برای فراری دادن شاه بودند.
در مستند 16 روز همچنین گوشه هایی از صحبت های شاه مخلوع در سال57 پخش خواهد شد که در آن ضمن پذیرش پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره)، به صراحت به وجود فساد سیاسی و اقتصادی در بدنه خاندان پهلوی اشاره می کند.
مستند ۲۵ دقیقهای «۱۶ روز» به تهیهکنندگی «سهراب فاضلیان»، کاری از گروه سیاسی شبکه یک است که امشب26 دی حوالی ساعت 20 از این شبکه پخش میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»