«زاویه» از بودن یا نبودن کنکور می گوید

مناظره امشب مجله علوم انسانی شبکه چهار سیما امشب با موضوع «بودن یا نبودن کنکور» برگزار می شود.
کد خبر: ۱۱۰۴۷۶۵
«زاویه» از بودن یا نبودن کنکور می گوید

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه چهار سیما، «زاویه» با اجرای عبدالله صلواتی امشب (29 آذر ماه) با حضور سه کارشناس به بررسی حذف کنکور یا ابقای آن اختصاص یافته است.

در این مجله تلویزیونی دکتر حسین ابراهیم آبادی رییس مرکز نشر دانشگاهی ، سید حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس و دکتر عبدالرسول عمادی رییس مرکز سنجش آموزش و پروش درباره این موضوع مهم، گفتگو خواهند کرد.

ماندن کنکور به توسعه بیشتر و بالندگی جامعه و رفع نیازهای آن می انجامد یا حذف کنکور؟ چرا ایده¬های مهمی چون ماندن یا حذف کنکور را به بحث عمومی نمی گذاریم؟ چرا پیامدهای قوانین را ارزیابی نمی کنیم؟ تجربه کشورهای دیگر در زمینه کنکورچیست؟ چه درس هایی می توان از آن ها گرفت؟ از جمله سوالاتی است که در مناظره این هفته به آنها پاسخ داده می شود.

بنابراین گزارش، «زاویه» به تهیه کنندگی حسین مروی تنها برنامه تخصصی تلویزیون در حوزه علوم انسانی است که به صورت مناظره‌ برگزار می‌شود و به صورت هفتگی چهارشنبه ها ساعت 20:30 از شبکه چهار سیما پخش و روز بعد ساعت 14:30 بازپخش می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها