
به گزارش جام جم آنلاین، مجید فرخاکفر معاون دادسرای ناحیه 21 ارشاد با اشاره به این خبر به گفت: در پی گزارشهای مردمی به پلیس افتخاری پایتخت مبنی بر فعالیت مرد سالخورده ای که همراه با پسر جوانش اقدام به فروش مواد مخدر از نوع شیشه و هروئین، مشروبات الکلی و سی دی های مستهجن می کرد، موضوع در دستور کار ماموران پلیس افتخاری قرار گرفت و سرهنگ محمد گروسی همراه با تیمی از ماموران کنترل و تحقیق در این زمینه را آغاز کردند.
معاون دادسرای ناحیه 21 افزود: پس از جمع بندی اطلاعات و صدور دستور قضایی ماموران در یک عملیات ویژه خانه عنکبوتی این متهم سالخورده که مخفیگاه ویژه ای برای فرار از مجازات برای خود فراهم کرده بوده را بازرسی و با کشف یک کیلو مواد مخدر از نوع شیشه و میلیون ها تومان پول نقد مقادیری هروئین و حشیش و ابزار و ادوات مصرف مخدر و انواع مشروبات الکلی دست ساز را که موجب کوری استفاده کنندگان می شد ، کشف کردند.
خاک فرد در ادامه تصریح کرد: در ادامه این بازرسی ها از خانه عنکبوت پیر بیش از 2 هزار عدد انواع سی دی های مبتذل به همراه دستگاه تکثیر کشف و این متهم با قرار قانونی روانه زندان شد.
معاون دادسرای ناحیه ارشاد خاطر نشان کرد: در این عملیات پلیس افتخاری به عنوان بازوی نیروی انتظامی توانستند این متهم را که موجب سلب آسایش و انحراف نوجوانان و جوانان می شد را به دام انداخته و در حال حاضر تحقیقات گسترده ای از متهم و فرزندش برای شناسایی دیگر عوامل مربوط به این پرونده ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ