به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا ، سردار محمدعلی جعفری در مراسم بهرهبرداری از 230 مسکن محرومین با مشارکت سپاه و کمیته امداد خمینی(ره) که امروز (5 مهرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: این مراسم در خصوص احداث منزلهایی برای مددجویان خوزستان برگزار شده و از همه فرماندهان و مدیران استانی که در این کار خیر تلاش کردهاند تشکر میکنم و امیدوارم این حرکت جهادی گسترده ادامه داشته باشد.
وی افزود: با توجه به مشکلات کشور، تحریمهای دشمنان، عقبماندگیها و مشکلات معیشتی جامعه موضوع خدمترسانی به مردم و معیشت و اشتغالزایی یک جهاد ویژه است در کنار جهاد فرهنگی، سیاسی و دفاعی که سپاه پاسداران مشغول آن است.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه طول کشیدن جنگ به مدت هشت سال دستاوردهای بزرگی داشت، اظهار کرد: بزرگترین دستاورد جنگ پیروزی مستضعفین و مظلومین تحت ستم بوده است. محور اصلی انقلاب اسلامی ایستادگی در برابر ظلم است.
جعفری بیان کرد: ایستادگی در برابر نظام سلطه با دستگیری از عاشورا و حرکت گسترده جوانان ما در منطقه مشخص است و تجلی آن در شهید حججی است که خداوند اراده کرد که این شهید نماد شود و معنای آن اقتدار اسلام، مکتب تشیع و مکتب عاشورا است.
وی گفت: فرهنگ شهادت در بین جوانان امروز ترویج شده و میبینیم که مدافعان حرم در نقطه درگیری که کیلومترها دورتر از مرز ایران است برای انقلاب اسلامی و در راستای مقاومت اسلامی از کشورهای مختلف در جبهه سوریه میجنگند زیرا میدانند که این جبهه ادامه همان جبهه حق و باطل است.
فرمانده کل سپاه تصریح کرد: اسرائیلیها از اتفاقاتی که در منطقه رخ میدهد میترسند و اخیراً بیان کردند که ایران پیروزمندانه در مرزهای ما حضور دارد و در حال از بین بردن داعش است. آنها این افراد را لشکر ایران مینامند ولی اینها لشکر اسلام هستند.
وی گفت: داعش که یک توان بسیار خطرناک بوده که از درون اسلام سرمایهگذاری کرده بود و هدفشان تصرف سرزمینهای اسلامی و برپایی حکومت بود. اکنون داعش پس از پنج سال در حال جمعآوری و نابودی است. انشاءالله همانطور که حاج قاسم سلیمانی قول دادهاند داعش تا دو ماه دیگر جمع میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت