به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سرهنگ حیدر علی کیخا مقدم گفت: در پی قتل جوانی ۲۲ ساله با استفاده از چاقو در مردادماه سال ۷۹ در شهرستان منوجان استان کرمان و متواری شدن قاتل از محل وقوع جرم و اطلاع از فرار وی به استان سیستان و بلوچستان، دستگیری قاتل به صورت ویژه در دستور کار کاراگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: با تحقیقات و بررسیهای انجام شده و اشراف اطلاعاتی کاراگاهان پلیس، مخفیگاه قاتل که مردی ۴۰ ساله است شناسایی و با هماهنگی قضائی وی را در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه در یکی از روستاهای اطراف این شهرستان دستگیر و به فرار ۱۷ ساله وی پایان دادند.
رئیس پلیس چابهار با اشاره به اینکه در تحقیقات تخصصی کارگاهان علت قتل، اختلاف مالی اعلام شده است، تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ
پاسداشت زبان فارسی در عصر شبکههای اجتماعی و تکنولوژیهای نوین در گفتوگو با عضو هیات علمی دانشگاه تهران