به گزارش جام جم آنلاین ، یکی از مسائل قابل توجه در رابطه با چهره های شاخص فوتبال ایران شغل دیگر آنها در خارج از میدان فوتبال است. مشاغلی همانند «بساز و بفروشش»، «نمایندگی برندهای پوشاک» و «راه اندازی مدارس فوتبال» نقطه مشترک اکثر فوتبالیست های پولدار و شاخص بود اما سال ها گذشت تا یک حرفه پولساز بین فوتبالیست ها و مربیان وطنی اپیدمی شد، شغلی به نام رستوران داری.
اکنون بسیاری از چهره های شاخص فوتبال ایران انواع مراکز تهیه غذا را دارند، از رستوران های سنتی گرفته تا مغازه های کوچک و بزرگ فست فود. در حالی که رستوران داری در جماعت فوتبالی همچنان رونق می گیرد یک آمار عجیب از سرمربیان لیگ برتری نشان می دهد از 16 مربی شاغل در لیگ برتر یازده تایشان در شهرهای مختلف ایران رستوران دارند.
شاخص ترین رستوران دارهای لیگ برتر علی دایی، امیر قلعه نویی و علیرضا منصوریان هستند. در این میان علیرضا منصوریان دقت نظر بیشتری بر روی کار خود دارد و مدام به رستورانش که همین سال گذشته راه اندازی کرد سرک می کشد.
فراز کمالوند، مهدی تارتار، سیروس پورموسوی، رضا مهاجری، اکبر میثاقیان، عبدالله ویسی، یحیی گل محمدی و .. از دیگر رستوران داران لیگ برتری محسوب می شوند. رستوران داری شغل بسیار خوبی است اما اینکه 11 مربی لیگ برتری در کنار کار خود در تیمی که هدایت آن را در دست دارند به رستوران داری هم فکر می کنند می تواند نشانه هایی از غیر حرفه ای بودن فوتبال ایران باشد...
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند