به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، خامس رودریگز با اشتراگ گذاشتن تصویری از خود در حساب کاربریاش در یکی از شبکه اجتماعی از مدل موی جدید خود رونمایی کرد. او در تازهترین اقدام موهای خود را به رنگ بلوند در آورده است.
این هافبک 25 ساله که در دو فصل اخیر زیرنظر زینالدین زیدان آنطور که باید فرصت بازی پیدا نکرده، زمزمههایی مبنی بر جداییاش از رئال مادرید مطرح است و تیمهایی همچون منچستریونایتد، چلسی و میلان خواهان به خدمت گرفتنش هستند.
خامس که در سال 2014 در ازای 75 میلیون یورو از موناکو به رئال مادرید پیوست، در فصل اخیر لالیگا تنها 22 بازی برای کهکشانیها انجام داد و فقط 13 بار از ابتدا در ترکیب تیمش به میدان رفت.
پیش از این گفته شده بود که این هافبک کلمبیایی با منچستریونایتد به توافق اولیه رسیده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد