به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه خبری پلیس فتا، سرهنگ محمدمهدی کاکوان افزود: فردی با طرح شکایت در دادسرای جرایم رایانه ای و وصول پرونده ای، اذعان داشت در حالیکه کارت پول در اختیارش بود، یکدفعه از طریق خودپرداز وجوهی از کارتش برداشت شده بود.
این مقام انتظامی افزود: با بررسی های لازم صورت پذیرفته و تصاویر دوربین های خودپرداز در همین حین، تعداد 6 پرونده دیگر به این پلیس واصل شد که شاکیان آن نیز بیان داشتند از حسابشان به همین ترتیب برداشت، صورت گرفته است لذا ضمن بازجویی دقیق و مجدد از شکات مشخص شد تمام شکات در تاریخ مشخصی از یک غرفه فروش لباس زنانه، اقدام به خرید مانتو ارزان قیمت کردهاند.
کاکوان اظهار کرد: شگرد مجرمانه اسکمیر باعث این برداشتهای غیر مجاز شده بود. فروشنده پس از اخذ کارت، رمز کارت را کپی و در نهایت به شکات اعلام می کرد دستگاه کارتخوان وی خراب است و پول نقد بابت خرید از مشتریان می گرفت از طرفی دیگر با رمزی که از طریق اسکیمر در اختیار داشت به برداشت دوباره از کارت مشتری اقدام می کرد.
رئیس پلیس فتا پایتخت به شهروندان هشدار داد: حتما در هنگام خرید و پرداخت وجه از طریق دستگاه های خودپرداز مراقب باشند که روی دستگاه، قطعه اضافی یا چسب خوردگی وجود نداشته باشد و حتما خودشان کارت بکشند و رمز را وارد کنند.
وی ادامه داد: اعلام رمز کارت به فروشنده اشتباه است. چرا که اگر دستگاه اسکمیری روی دستگاه خودپرداز نصب شده باشد با دریافت رمز بانکی شما به راحتی میتوانند حساب بانکی شما را خالی کنند.
سرهنگ کاکوان گفت: در صورت مشاهده موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir قسمت ثبت گزارشات مردمی آن را به پلیس فتا اعلام کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت