به گزارش جام جم آنلاین از سازمان آتش نشانی تهران، ساعت 12:15 دقیقه امروز وقوع این تصادف در بزرگراه شهید لشگری، ابتدای بلوار گلها به ستاد فرماندهی سازمان آتشنشانی تهران اطلاع داده شد و سریعا نیروهای ایستگاه 104 این سازمان به محل اعزام شدند.
رئیس ایستگاه 104 آتش نشانی در مورد این حادثه گفت: بر اثر شدت برخورد یک کامیون 1921، یک کامیونت هیوندا و یک خودرو پراید با یکدیگر، رانندگان کامیونت و سواری در داخل وسائط نقلیه خود گرفتار شدند.
عباس سرافرازی ادامه داد: آتش نشانان بلافاصله محل را ایمن کرده و سپس بعد از بیرون آوردن مرد 28 ساله راننده کامیونت و همچنین زن 53 ساله راننده پراید، هر دو را جهت انتقال به مراکز درمانی تحویل عوامل اورژانس دادند.
گفتنی است علت بروز این حادثه توسط پلیس راهور در حال بررسی است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد