
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از تسنیم ، کارلوس کیروش پس از کنار گذاشتن دستیاران ایرانی خود و دن گاسپار از تیم ملی هنوز با فدراسیون فوتبال در این زمینه به توافق لازم نرسیده، اما این مربی درخواست حضور یک آنالیزور پرتغالی را به فدراسیون فوتبال داده است.
سرمربی پرتغالی تیم ملی که پیش از این مهرداد خانبان را کنار خود به عنوان آنالیزور داشت، یک آنالیزور پرتغالی را به فدراسیون فوتبال معرفی کرده تا با او قرارداد بسته شود. با این حال با اعلام رئیس فدراسیون فوتبال، این درخواست کیروش در حال بررسی است تا پاسخ نهایی به سرمربی تیم ملی اعلام شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی