دکتر عنادی در برنامه تهران 20 :

عدالت رسانه ای در مناظره رعایت شد

در برنامه تهران 20 که هر هفته روزهای شنبه از شبکه 5 به روی آنتن می رود بخشی از برنامه به موضوع تیترهای مطبوعات اختصاص دارد. این هفته موضوع اصلی برنامه مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری بود که با حضور دکتر مراد عنادی رئیس موسسه و مدیرمسئول روزنامه جام جم این مناظره مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر: ۱۰۲۴۶۵۶
عدالت رسانه ای در مناظره رعایت شد

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر مراد عنادی در تحلیل خود از نخستین مناظره زنده نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری جمعه گذشته برگزار شد، گفت: مناظره روز گذشته بازتاب و بازخورد مثبتی در افکار عمومی داشت و عدالت رسانه ای در مناظره رعایت شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها