اعتصاب پرسپولیسی‌ها ادامه دارد؟

با وجود حضور بازیکنان و مربیان در ورزشگاه خیریه عمل اما هنوز بازیکنان پرسپولیس حاضر به تمرین نشده‌اند.
کد خبر: ۱۰۲۳۹۱۲
اعتصاب پرسپولیسی‌ها ادامه دارد؟

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از فارس ، بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس که به دلیل اعتراض به مشکلات مالی، دیروز اعتصاب کرده و تمرین نکردند، امروز هم در محل تمرین خود حاضر شدند اما فعلاً راضی به حضور در تمرین نشده‌اند.

کلیه بازیکنان و مربیان تیم پرسپولیس با وجود حضور در محل تمرین در رختکن حضور دارند و هنوز برای انجام تمرینات راضی به حضور در زمین چمن نشده‌اند.

این در حالی است که بازیکنان پرسپولیس تصمیم دارند تا زمانی که وضعیت‌شان مشخص نشود، تمرین نکنند اما هنوز مسئولی از سوی باشگاه به محل تمرین نیامده تا بازیکنان را مجاب به انجام تمرین در آستانه بازی با ذوب‌آهن بکند.

باید دید در نهایت شاگردان برانکو راضی به انجام تمرین می‌شوند یا نه.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها