به گزارش جامجم آنلاین به نقل از تک شات، در همین رابطه، اخیراً استادان دانشگاه Exeter در مقاله ای نوشتند که برای دستیابی به این هدف، فلش مموری های ساخته شده از جنس گرافین می تواند جایگزین مناسبی برای فلش مموری های سخت و غیر انعطاف پذیر کنونی باشد. گرافین ماده ای ارزان و ساخته شده از ترکیبی هیبریدی از اکسید تیتانیوم خواهد بود و تنها در 5 نانوثانیه می توان اطلاعات را بر روی آن نوشت و یا خواند.
این ماده هیبریدی تنها 50 نانومتر طول دارد و ضخامت آن نیز به 8 نانومتر می رسد که می تواند در نوع خود جالب توجه باشد. در واقع، گرافین لایه بسیار نازکی از کربن است که ضخامت آن به یک اتم می رسد و به عنوان نازکترین ترکیبی که تاکنون تولید شده، شناخته می شود. این ماده از قابلیت رسانایی بسیار بالایی برخوردار است و از این رو، می توان از آن در بسیاری از دستگاه های الکترونیکی همچون گوشی های هوشمند مورد استفاده قرار داد.
در حال حاضر، تنها مشکل گرافین فرآیند پیچیده ساخت آن است. اما اخیراً شرکت های بزرگی همچون سامسونگ در تلاشند تا با سرمایه گذاری های کلانی که در این زمینه انجام داده اند، نهایت استفاده را از ظرفیت های این ماده در نسل بعدی گوشی های هوشمند ببرند.
گفتنی است این ماده از کارایی و اثربخشی به مراتب بهتری از سیلیکون برخوردار است و قادر است الکترون ها را در هر ثانیه تا 1000 کیلومتر آن طرفتر جابجا کند و این یعنی 30 برابر سریعتر از سیلیکون. البته سامسونگ اخیراً پتنت هایی را در رابطه با استفاده از گرافین در محصولات خود به ثبت رسانده است و گفته می شود که اسمارت فون گلکسی x این شرکت، به عنوان یکی از اولین گوشی های مجهز به این قابلیت روانه بازار شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت