به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی دوشنبه شب در دیدار با دمیتری مدودف، نخست وزیر روسیه گفت: امیدوارم در این سفر شاهد تحول جدیدی در روند توسعه همکاری های مشترک در حوزه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و مسایل بین المللی باشیم.
رییس جمهور با اشاره به همکاری های ایران و روسیه در خصوص مسایل منطقه ای و بین المللی اظهارداشت: بی تردید همکاری های دو کشور در روند ثبات و امنیت منطقه و بین الملل، تاثیرات مثبتی برجای خواهد گذاشت.
نخست وزیر روسیه نیز در ابتدای این دیدار با تبریک نوروز به رییس جمهوری و ملت ایران گفت: مسکو مصمم به گسترش روابط خود در همه حوزه ها با جمهوری اسلامی ایران است.
دمیتری مدودف با بیان اینکه این سفر برای توسعه روابط دو کشور بسیار مهم است، اظهارداشت: در حال حاضر فضای خوبی در روابط حسنه میان دو کشور حاکم است و تردیدی نیست که این سفر کمک شایانی به تعمیق روابط تهران – مسکو خواهد کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی