به گزارش جامجم آنلاین به نقل از دیجیاتو، همانطور که از نامش پیدا است، باج افزارها انواعی از بدافزارهایی هستند که با عملکردی مشابه با کرم ها، در ازای اطلاعات به سرقت رفته و یا اعمال محدودیت های دسترسی، از کاربر تقاضای پول می کنند.
از آنجایی که این مکانیزم در حال حاضر ترفند تازه ای محسوب میشود و شناخت کافی در رابطه با آنها وجود ندارد، بسیاری از مردم فریب خورده و متحمل هزینه های بعضاً گران قیمتی می شوند.
تحقیقات نشان می دهد سیستم عامل اندروید هدف اصلی حملات مخرب است؛ چراکه راه های نفوذ امنیتی و دستکاری در بنیان متن-باز اندروید به مراتب آسان تر از سایر سیستم عامل ها مانند iOS یا ویندوز است.
بر اساس گزارش ESET اغلب باج افزارها از طریق اپلیکیشن های تایید نشده و از طریق منابع فرعی وارد موبایل های اندروید می شوند.
گفتنی است عموم این بدافزارهای مخرب خود را با شمایل یک ویروس کش نمایش داده و به کاربر هشدار می دهند که دیوایس شما آلوده شده و برای حفظ امنیت اطلاعات قفل شده است؛ در نتیجه برای پاکسازی و رفع محدودیت فلان مبلغ را پرداخت نمایید.
ناگفته نماند که در حال حاضر حدود 72 درصد از باج افزارها، به خاطر حضور روش های پرداخت متعدد و بعضاً نا امن، موبایل های اندرویدی حاضر در ایالات متحده آمریکا را هدف قرار می دهند؛ اما در هر صورت پیشنهاد می شود مراقب باشید و از اپلیکیشن های غیر مطمئن و منابع فرعی به غیر از گوگل پلی استفاده نکنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر همایون میگویدحقیقت امام فراتر از چیزی است که در انتظارش هستیم
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد