به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سلامت آنلاین، دکتر سید رضا رضایی دریاکناری افزود: از دیدگاه طب سنتی سیر طبیعت گرم و خشکی دارد و از نظر گرمی درجه سه است یعنی گرمی خیلی زیادی دارد و فقط یک درجه با گرمی درجه چهار که منجر به سمیت محصول می شود فاصله دارد.
این متخصص طب سنتی بیان کرد: با این حال، سیر برای تقویت قدرت جنسی سردمزاجان مناسب است و در گرممزاجها اثر معکوس دارد یعنی باعث ضعف قدرت و افت میل جنسی این افراد می شود و مصرف زیاد آن در افراد با مزاج گرم و در مناطق گرم سبب خلق و خوی ناپایدار، ناآرامی، تند و تیزی، عصبانیت و خشکی بدن می شود.
دکتر رضایی ضمن اشاره به اینکه سیر، از تصلب شرایین و گرفتگی عروق خونی جلوگیری می کند و نوسانات قلبی حاصل از سردی بدن را التیام می بخشد تصریح کرد: سیر داروی خوبی برای مبتلایان به دیابت و چربی خون بالاست و قدرت سم زدایی و ضد عفونی کنندگی قوی دارد و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و از بروز پروستات در مردان و گرفتگی عضلات جلوگیری می کند.
این پزشک متخصص اضافه کرد: سیر به دلیل داشتن میزان بالایی پتاسیم، تنظیم کننده فشار خون است. مبتلایان به پرفشاری خون اگر می خواهند تنها با خوردن سیر فشار خونشان را کنترل کنند نیز باید بدانند که این گیاه تنها یک داروی کمک کننده و مکمل درمانی است و در نتیجه برای کنترل موثر بیماری پرفشاری خون باید تحت نظر متخصص در کنار استفاده مرتب و منظم داروهای شیمیایی مصرف شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
بهتر نیست در تولیدِ مشابهِ داخلی «Viagra» سرمایه گذاری بشه؟