به گزارش جام جم آنلاین از مهر، غلات منبع فیبر، چندین ویتامین گروه B، و مواد معدنی نظیر آهن، منیزیم و سلنیوم هستند.
محققان تاکید می کنند افزودن غلات کامل به رژیم غذایی دارای فواید احتمالی زیر هستند:
-کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی.
- کاهش مشکل یبوست.
- کمک به کنترل بهتر وزن.
- در صورت فرآوری شدن با فولات، ممکن است به پیشگیری از نقایص لوله عصبی در طول رشد جنین کمک کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد