به گزارش جام جم آنلاین از مهر، غلات منبع فیبر، چندین ویتامین گروه B، و مواد معدنی نظیر آهن، منیزیم و سلنیوم هستند.
محققان تاکید می کنند افزودن غلات کامل به رژیم غذایی دارای فواید احتمالی زیر هستند:
-کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی.
- کاهش مشکل یبوست.
- کمک به کنترل بهتر وزن.
- در صورت فرآوری شدن با فولات، ممکن است به پیشگیری از نقایص لوله عصبی در طول رشد جنین کمک کند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جام جم» با جواد محقق، نویسنده، شاعر و معلم باسابقه
دشمن چگونه سعی در عرفیسازی بیحجابی در جامعه دارد؟
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد