جواد دوردیان نقوسیان در گفت و گو با جام جم آنلاین ،در پاسخ به این پرسش که برای حمایت از واحدهای متضرر شده در این حادثه چه پیش بینی هایی شده است، گفت :ما در حال برگزاری جلساتی با کسبه فعال در ساختمال پلاسکو هستیم تا برای برآورد خسارت گزارشی را در رابطه با مساحت واحد ، مقدار اجناس از دست داده خود در فرمهایی که ارائه می شود گزارش دهند تا بتوان برای حمایت از آنها برنامه ریزی کرد .
وی افزود : در رابطه با خسارت وارد شده با احتساب ارزش سر قفلی های این واحد ها برآوردهای مختلفی می شود، طبق آخرین فرمایش رییس اتاق اصناف این خسارت حدود هزار و 500 میلیارد تومان اعلام شده است .
دوردیان در پاسخ به این پرسش که آیا ساختمان پلاسکو دوباره برای فعالیت این کسبه ساخته خواهد شد، گفت : بعید می دانم که این کار صورت گیرد به هر حال این ساختمان متعلق به بنیاد مستضعفان است و مشخص نیست که آنها چه تصمیمی بگیرند و اگر هم دوباره بخواهند ساختمانی را در همان محل بسازند ساختن چنین برجی حدود 10 تا 15 سال زمان خواهد برد .
وی گفت : بیشترین کسبه ای که در ساختمان پلاسکو فعالیت داشتند مربوط به اتحادیه صنف پیراهن دوزان و پیراهن فروشان است و با اتاق اصناف و شهرداری صحبت شده است تا مکانی را برای فعالیت این کسبه در نظر بگیرند .
دوردیان گفت : بیشتر این واحدها تولید کننده هستند اما از ساختمان پلاسکو به عنوان مرکز پخش خود استفاده می کردند که بخشی از اجناس انباری این واحد ها در این ساختمان قرار داشت که طعمه حریق شد .
رییس اتحادیه صنف پیراهن دوزان و پیراهن فروشان در پاسخ به این پرسش که تعداد کارگران شاغل در این ساختمان چه تعداد بودند و آیا از سوی کارفرمایان بیمه بودند، اظهار داشت : بر اساس اطلاعاتی که داریم در هر واحد حدود 3.5 کارگر مشغول به کار بودند و طبق معمول باید کارفرما آنها را بیمه کرده باشد اما تا زمان تکمیل اطلاعات نمی توان اظهار نظر دقیق کرد.
وی در باره اینکه آیا از مفقودی صاحب کسبه ای گزارش شده است، اظهار داشت : خوشبختانه گزارش مفقودی نداشتیم حال باید دید کارگری در این سانحه زیر آوار مانده است یا خیر .
سیما رادمنش - جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر