به گزارش جامجم آنلاین به نقل از ایسنا، محمد علیزاده، مجری طرح در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه این طرح با عنوان «ربات هوشمند توانبخشی اندام تحتانی» یا CPMR اجرایی شده است، گفت: عملکرد این ربات توانبخشی اندام تحتانی برای تسریع بخشیدن سطح سلامت و بازگرداندن سلامت به افراد نیازمند به توانبخشی و ورزشکاران است.
وی ادامه داد: استفاده از این ربات موجب تسریع در فرایند توانبخشی میشود و فیزیوتراپی نیز به میزان ۳ برابر کاهش مییابد، ضمن آنکه دقت آن ارتقاء یافته است.
علیزاده کنترل از راه دور را از مزایای این ربات نام برد و یادآور شد: زمانی که تیم ورزشی به محلی اعزام میشود و یا در شرایط خاص، نیاز نیست که فیزیوتراپ در کنار بیمار باشد؛ بلکه با اتصال بیمار به دستگاه، برنامه فیزیوتراپی از سوی پزشک از راه دور برنامهریزی و از طریق شبکههای اجتماعی به فرد ارسال میشود و فرد برنامه توانبخشی مورد نظر را به دستگاه ارائه میدهد.
مجری طرح اضافه کرد: در مقابل، گزارشی از صحت انجام کار برای پزشک ارسال خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه این ربات نمونه ربات هوشمند آلمان است، اظهار کرد: ما با الهام گرفتن از چندین ساختار مکانیکال و پروسههای هوش مصنوعی اقدام به طراحی و ساخت این ربات کردیم.
علیزاده از حمایت پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی از این ربات خبر داد و یادآور شد: این طرح قرار بود در کانادا به تولید برسد که با حمایت این پژوهشگاه، این طرح در ایران اجرایی میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت