رییس اتحادیه صنف لوازم خانگی درگفت و گو با جام جم آنلاین:

کالای ایرانی بیشترین ضربه را از ضعف در خدمات پس از فروش می خورد

رییس اتحادیه لوازم خانگی در گفتگو با جام جم آنلاین :

10 درصد تولید کنندگان لوازم خانگی محصولات خود را گران کردند

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: با افزایش نرخ ارز فقط 10 درصد تولید کنندگان محصولات خود را گران کردند که جز شرکت های مطرح و برند نبودند و با برخورد به موقع افزایش قیمت ها متوقف شد.
کد خبر: ۹۸۱۸۹۲
10 درصد تولید کنندگان لوازم خانگی محصولات خود را گران کردند

محمد طحانپور در گفت و گو با جام جم آنلاین اظها ر داشت : با افزایش نرخ ارز تعداد کمی از شرکت ها قیمت محصولات خود را بین 4 تا 7 درصد افزایش دادند که البته زمزمه گرانی از چند ماه پیش آغاز شده بود، آنهم به این دلیل بود که از دو سال پیش افزایش قیمتی در محصولات خویش نداشتند؛ اما توصیه ما این بود که در این مقطع با توجه به بحث مبارزه با قاچاق کالا این کار صورت نگیرد تا شائبه کمبود عرضه در بازار ایجاد نشود.

وی افزود :ورود به موقع برای برخورد با برخی تولید کنندگان و فروشندگان لوازم خانگی که قیمت محصولات را با افزایش نرخ دلار افزایش داده بودند باعث شد باقی شرکت ها محصولات خود را گران نکنند البته از طرفی بحث رقابت مطرح بود و از طرف دیگر کشش خرید با توجه به افزایش قیمت وجود نداشت.

طحانپور با بیان این موضوع که برخی از قطعات ومواد اولیه برای تولید لوازم خانگی وارداتی است اظهار داشت : طبیعی است که با افزایش نرخ ارز قیمت مواد اولیه و قطعات افزایش می یابد اما نباید این نکته را از یاد برد که این اتفاق بلافاصله تاثیر گذار نیست و محصولات موجود در بازار نباید گران شود ، درواقع شرکت هایی که برند هستند معمولا پیش بینی دوماهه خرید مواد اولیه و قطعات را از قبل دارند برای همین است که افزایش قیمتی که رخ داد بیشتر توسط شرکت های اتفاق افتاد که تولید کم جان تری دارند و معمولا خرید هایشان هفتگی است.

وی با اشاره به اینکه در تولید محصولاتی چون ماشین لباسشویی موتور و تایمر و در یخچال کمپروسور آن 100 درصد وارداتی است افزود : استدلال تولیدکننده لوازم خانگی این است که تولید یخچال، اجاق گاز، لباسشویی و دیگر لوازم خانگی با استفاده از مواد اولیه‌ای است که از صنایع مادر گرفته می‌شود و وقتی آهن، مس و مواد پتروشیمی به‌عنوان مواد اولیه گران شده است، ما نیز ناچاریم قیمت‌های خود را به همان نسبت افزایش دهیم.

طحانپور گفت: تولید کنندگان داخلی محصولاتشان مشمول قیمت‌گذاری نیست و بر اساس قانون می‌توانند سالانه تا هشت درصد قیمت محصولات خود را افزایش دهند اما به دلیل اینکه کشش خرید در بازار وجود نداشت و از طرف دیگر تولید کنندگان در رقابت با هم محصولات خود را به فروش می رسانند در این سالها ترجیح دادند افزایش قیمت ندهند.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی اظهار کرد که گران شدن کالاها پس از بالا رفتن نرخ ارز برای اقتصاد ما تبدیل به یک عادت شده است و تاثیر آن هم در بازار منفی است، شاید گردش کاذبی در بازار ایجاد کند اما رکود را تشدید خواهد کرد و باعث می‌شود مردم به جای خرید کالای جدید ترجیح می‌دهند وسایل قدیمی‌شان را تعمیر کنند.

سیما رادمنش – جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۶
مرجان
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
۰
۰
یك بز گر یك گله را گر میكند
منوچ
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
۰
۰
پس كی بود 2 روز پیش گفت هیچی گرون نمیشه و نشده . هی گرون كنین تا ببینیم آخرش چی میشه !
یه ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
۰
۰
به شخصه برای من ثابت شده هروقت جلوی قاچاق كالایی گرفته شده فورا تولید كننده داخلی اون جنس اون رو گرون كرده
ایجاد شغل و كارگر ایرانی بهانه س
فقط میره پولدار پولدارتر میشه
علی تهرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
۰
۰
باسلام:چرا وقتی نرخ ارز پائین میاید قیمتها به حالت قبل بر نمیگردد ؟؟؟!!! واینكه لوازم وارداتی مگر یكی یكی به كشور وارد میشود؟؟؟ .مطمئنا چند قطعه با ارز 2000 تا 3000 تومانی وارد شده است ودرانبار دپو شده وكم كم به خط تولید تزریق میشود.ازقدیم وندیم گفته اند مبارزه با گرانفروشی نخریدن است ونخریدن.
صمد
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
۰
۰
بیچاره آنهایی كه دارند دختر شوهر میدن جلو كالای قاچاق را گرفتند كه تولیدكنندگان داخلی به نان نوایی برسند و از فرصت استفاده كنند
جانباز و بازنشسته
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
۰
۰
خیانت به مردم است خدا لعنت كند این ها را كه شیره جان مردم را گرفتند.
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها