به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، احمد میدری که سهشنبه 9 شهریور در جلسه ستاد فرهنگی و اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیبهای اجتماعی استان فارس، سخن میگفت، پذیرش مشکلات موجود را اولین قدم در مسیر حل مسئله دانست.
وی با بیان اینکه برای حل مشکل کودکان کار و بازماندگان از تحصیل، سه مولفه را باید مورد توجه قرار داد، گفت: اولین مولفه ایجاد حساسیت و دومین موضوع ایجاد اراده سیاسی لازم و سومین مولفه ارائه راهکار مناسب برای حل مشکل است.
میدری، تعداد کودکان بازمانده از تحصیل در ایران را بیش از 350 هزار نفر اعلام و با بیان اینکه 20 هزار نفر از این تعداد مربوط به استان فارس است، از اینکه آمار دقیق این گونه مشکلات در کشور مشخص نیست، گفت: لازمه حل مشکلات و آسیبهای اجتماعی داشتن تصویری روشن از وضعیت و چگونگی آسیب اجتماعی موضوع بحث است.
معاون رفاه اجتماعی وزارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به آمار اعتیاد در کودکان، ادامه داد: در هر سال حدود یک میلیون و 300 هزار ایرانی موفق به پایان کامل تحصیل و اخذ دیپلم نمیشوند. این آمار بسیار بالایی برای ایران محسوب میشود. اگرچه آمار واقعی ممکن است بالاتر هم باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم
"یارانه خانوارهایی كه مانع تحصیل فرزندان شوند، قطع میشود"
یارانه كمكی هست برای تحصیل نه اینكه مانع تحصیل!
نگفتی
.
.
.
یارانه شما قطع گردید.
توی وزارت رفاه هستی باید به فكر مردم باشی نه اینكه آنها را شكنجه كنی......بایدسعی كنی.وصل كنی.......آره یارانه هایی كه قطع شده را میگم.......تو برای وصل كردن آمدی كی برای فسق كردن آمدی..........
.
باسلام و درود
-نظر معاون محترم وزارت تعاون،كار و رفاه اجتماعی كه در گزارش مذكور خواندم صحیح هست.
-پیشنهاد میكنم وزارتخانه ها و سازمانهای ذیربط برنامه ها و استراتژی های قوی مستمر جهت حمایت از فرزندان زیر 18 سال در كشور اتخاذ نمایند.حق و حقوق فرزندان كه مورد ظلم قرار میگیرند باید مورد حمایت جدی قرار گیرند.طبق قانون و عدالت و انصاف همه فرزندان نباید محروم از تحصیل شوند.این محرومیت ها و ظلم ها اگر طبق امار تقریبی در گزارش مذكور خیلی بالا هست و برای كشور اصلا خوب نیست.ا فرزندان امید وسرمایه های اینده كشور می باشند .لذا امكانات و حمایت های لازم برای اموزش و پرورش انها توسط خانواده و دولت برای انها بایدفراهم و تامین شود.
با ارزوی توفیق روز افزون
صدراله البرزی
مدرس،مشاور،پژوهشگر،نویسنده و مترجم