آنتی ویروس هایی که دیگر نمی توان به آن ها اعتماد کرد

یافته‌های جدید نشان می‌دهد کامپیوتر شما به اندازه‌ای که فکر می‌کنید امن نیست؛ حتی اگر از نرم‌ افزارهای ضد ویروس استفاده می‌کنید.
کد خبر: ۹۲۶۱۲۲
آنتی ویروس هایی که دیگر نمی توان به آن ها اعتماد کرد

به گزارش جام جم کلیک ، تحقیقات اخیر متخصصان امنیتی نشان داده است که در سیستم طراحی بسیاری از شرکت‌های مطرح تولید کننده نرم‌افزار‌های امنیتی، خطاهای امنیتی مهمی وجود دارد که باعث می‌شود هکرها به راحتی به کامپیوترهای افراد بدون آگاهی آن‌ها نفوذ کنند.

به نوشته سایت کلیک حتی شرکت‌های نام آشنایی همچون سیمِنتِک (Symantec) و همچنین McAfee و AVG نیز دچار این خطاهای امنیتی هستند. اعضای تیم تحقیقاتی موسسه EnSilo دریافتند که میلیون‌ها کامپیوتر در سراسر جهان به طور بالقوه در معرض خطر هک شدن هستند.

بیشتر خطاهای امنیتی از استفاده نامناسنب از code hoocking نشئت می‌گیرد (روشی که به وسیله آن طراحان نرم‌افزارهای ضد ویروس مطمئن می‌شوند که نرم‌افزار به درستی عمل می‌‌کند و تا حد ممکن از خطرات بالقوه جلوگیری می‌کند).

محققان دریافته‌اند که بسیاری از نرم‌ افزار مطرح امنیتی نمی‌توانند به درستی از سیستم استفاده کنند. این موضوع به معنای آن است که چندین ویروس خطرناک بدون کنترل نرم‌ا فزار می‌توانند وارد سیستم شوند.

موتور Detour مایکروسافت، که شناخته‌ترین hooking engine است، نیز دچار اشتباهات امنیتی شده است و شرکت مایکروسافت گفته است اواخر ماه آینده برای برطرف کردن مشکل این موتور، یک پچ امنیتی منتشر خواهد کرد.

شرکت سیمنتک نیز اعلام کرد که در اوایل سال جاری از آسیب پذیری نرم افزار‌های خود مطلع شده است و تایید کرده است که مشکلات آن‌ها را به زودی برطرف خواهد کرد.

کاربران این نرم افزارهای ضد ویروس باید منتظر بمانند تا شرکت‌های تولید کننده این نرم‌ افزارها، پچ‌های امنیتی خود را منتشر کنند و این موضوع به معنای آن است که کامپیوترها تا آن زمان در معرض خطر قرار دارند.

خبر خوب این است که در چند هفته اخیر چندین حمله سایبری کشف شد.

ماه گذشته هنگامی که محققان گوگل به چندین مورد آسیب پذیر در محصولات مطرح ضد ویروس شرکت‌هایی همچون نورتون (Norton) و سیمنتک پی بردند، امنیت این شرکت‌ها زیر سوال رفت.

این خطاهای امنیتی هم سیستم عامل ویندوز و هم سیستم عامل مک را تحت تاثیر قرار داده است و هکرها با ارسال یک ایمیل یا ارسال لینک یک وبسایت آلوده به کاربر، می‌توانند به کامپیوتر او نفوذ کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۴
360
-
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۶
۰
۰
AVG از اول بطور رسمی جاسوسی و اخاذی میكرد الان كه دیگه ...
ابراهیم م تفرشی
-
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۷
۰
۰
اصلا چرا آنتی ویروس؟ چرا ویندوز؟؟ چرا مك؟؟؟
بیایید همه از لینوكس استفاده كنید؟
علاف
-
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۷
آخه لینوكس كه توی شناسایی یه مودم یو اس بی ساده مشكل داره!!!؟؟؟
ایمان
-
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۸
لینوكس خوبه ولی یاد گیریش برای كسایی كه از ویندوز استفاده می كنند سخته.
من كه برای برنامه نویس از ابونتو استفاده میكنم عادت كردم .
بعدا ویروس هم براش ساخته میشه همانطونه كه اكسپلویت براش ساخته شده.
موفق باشید دوستان.

نیازمندی ها