استاد اسکندری بعد از 45 سال فعالیت در حرفه گریم بیشتر از هر بازیگری معروف است، اما بیشتر مردم و فعالان عرصه فیلم و سریالسازی او را به صبوری و فروتنی میشناسند. با طراح گریم آثاری مانند هزاردستان، امام علی(ع)، مختارنامه، گوزنها، روز واقعه، دستفروش، بانو، دلشدگان، مادر و... درباره صبر و آرامش گپ کوتاهی زدیم.
همه کسانی که با شما کار کردهاند، میگویند آرامش زیادی دارید و در زمان کار این آرامش را به دیگران هم منتقل میکنید، هرچند کار فشرده و سخت باشد.
مثل بقیه چیزها که کار خداست، این خصلت هم خدادادی است.
خدا که همه چیز را به بندههایش میدهد، اما این که آدمها چطوری آن را حفظ کنند و در زندگی به کار ببرند، شرط است.
خدا به من صبر داده و من هم تلاش میکنم در همه کارها از آن استفاده کنم؛ در جواب دادن، در کار کردن و... با گذشت زمان این صبر و آرامش در وجودم رسوب کرد ه و تبدیل به ذاتم شده است.
صبر و آرامش مهارت رفتاری است که یا باید آن را از خانواده بگیری و ارثی باشد و یا آن را خودمان به مرور زمان کسب کنیم. شما به کدام گروه تعلق دارید؟
به نظر خودم از ابتدا در وجودم بوده و بتدریج آن را پیدا کردم و متوجه شدم چقدر خوب است.
از خانوادهتان برایمان بگویید، در کدام محله تهران متولد شدهاید؟
پدرم کارمند بود و به همین دلیل چندین بار محل سکونتمان را تغییر دادیم. مدتی در محله شیخ هادی زندگی کردیم و حدود 30 سال ساکن محله خانیآباد بودیم. شش برادر هستیم و یک خواهر.
شنیدهها حاکی است خواهرتان (محبوبه) را خیلی دوست دارید؟
یکی است و باید دوستش داشت!
خواهرتان هم وارد حرفه گریم شد؟
بله! (با خنده) هر کی در آبادی بود را وارد حرفه گریم کردیم. بچه اول خانواده بودم و بقیه بچهها هم پشت سر من وارد این حرفه شدند.
چطور شد که به حرفه گریم علاقهمند شدید؟
قبلش نقاشی میکردم تا اینکه تلویزیون آگهی داد که گریمور استخدام میکند و من هم رفتم و دوره آموزش را نزد استاد بیژن محتشم گذراندم و چون خیلی به این کار علاقهمند شده بودم، بعد از دوره آموزش آن را پیگیری کردم و تا به امروز ادامهاش دادهام.
طاهره آشیانی - جامجم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت