به گزارش جام جم آنلاین، «جیمز فیلیپس» در «مونتانا» زندگی میکند و مجموعهای بزرگ از شاخ گوزن را در خانهاش نگهداری میکند! او ۶۶ سال سن دارد و این مجموعه بیشتر از نیم قرن از او وقت گرفته تا جمع شود.
در ۶ دهه گذشته او ۱۶ هزار قطعه مجزا را به خانه آورده و در حال حاضر تقریبا همه بخشهای خانهاش با شاخ گوزنها پوشیده شدهاند.
جیمز که جمع آوری کلکسیونش را از سال ۱۹۵۸ شروع کرده، میگوید: «وقتی که ۱۰ سالم بود، پیادهروی کوتاهی تا رسیدن به نهر نزدیک خانهمان داشتم که یک روز شاخ گوزنی را پیدا کردم و با خودم آوردم، روز بعد کمی جلوتر رفتم و شاخ دیگری پیدا کردم و روزهای بعد که بیشتر پیش رفتم شاخهای قدیمیتری را توانستم پیدا کنم و به این شکل مشغول جمع کردن این شاخها شدم. هنوز هم بعد از گذشت سالها وقتی شاخی را پیدا می کنم مانند روز اول هیجان زده میشوم! فکر میکنم شکار شاخ گوزن در خون من است!»
فیلیپس کارمند شرکتی در مونتاناست و همه وقت آزادی را که دارد برای شکار شاخ گوزن صرف میکند. خودش توضیح میدهد که در دهه ۸۰ در حدود ۶۰۰ شاخ از گوزنهای قهوهای را فروخته تا بتواند هزینه سه دختر دانشجو را تامین کند، اما تا به حال پولی برای اضافه کردن قطعهای به مجموعهاش نپرداخته و هرچیزی که دارد را خودش پیدا کرده است.
جیمز اتاقکی با متراژ ۶۴ در ۳۰ را برای شاخهایش ساخته و بیشتر از دو سال وقت گذاشته تا بتواند همه ۱۶ هزار شاخی که دارد را به شکل مرتب و بدون اینکه آسیب ببینند، در آن بچیند. البته دسته بندیهایی هم برای شاخهایی با نژادهای مختلف در نظر گرفته است.
به ساختمان او که نگاه میکنی، شبیه به جنگلی از شاخها به نظر میرسد، اما فیلیپس برنامهای برای متوقف کردن این کار ندارد و به تازگی هم با لقب «مرد شاخگوزنی» شناخته میشود و به گفته خودش هیچ وقت از نگاه کردن به مجموعهاش که اطلاعات هرکدام از شاخها را هم در دفترچهای ثبت کرده، خسته نمیشود.
فیلیپس همچنان چند روز در هفته برای شکار شاخ گوزن بیرون میرود و میگوید که هربار چیز تازهای را کشف میکند.
گفتنی است؛ شاخ گوزنها در فصل سرما میافتد و در بهار رویش دوباره آنها شروع میشود. به همین دلیل جیمز فیلیپس میتوانسته شاخ گوزنها را در جنگل پیدا کند و خودش آسیبی به این موجودات نمیرسانده است.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت