این چهار تجربه شخصی باعث شد، مطالعات بسیاری در زمینه تاریخ انقلاب انجام دهم و تقریبا هر چه کتاب، خاطرات و اسناد و مدارک در این زمینه وجود دارد، بخوانم و حتی نوارهای صوتی موجود از مکالمات سیاسی و نظامی امرای ارتش پیش از انقلاب را با دقت بشنوم. خاطراتی هم از دوران انقلاب در حافظهام باقی است و همه مواردی که بر شمردم، مرا به این نتیجه میرساند که چه ظرفیت دراماتیک عظیمی در این باره وجود دارد و ما چقدر توانستهایم به قول معروف حق مطلب را ادا کنیم؟
پاسخ ناگفته پیداست! خاطرم هست چه بسیار فیلمها و سریالهایی در باره انقلاب اصلا به تولید نرسیدند و اگر هم افتان و خیزان و عرقریزان کلید زده شدند، در میانه راه متوقف ماندند. البته کارهایی هم در این زمینه بودند که علیالظاهر بیمسأله و حاشیه تولید شدند و به پخش رسیدند؛ ولی بهتر است پای درددل سازندگان بنشینیم. حال مسأله کجاست؟
نویسندگان، تهیهکنندگان، کارگردانان یا مدیران؟ من اهل قضاوت نیستم! تنها تاکید میکنم موضوعات و منابعی که در زمینه انقلابمان وجود دارد، لایتناهیاند و منتظرند تا ساخته شوند. این مطلب را با یک پرسش به پایان میبرم: به نظر شما چرا حدود سی و اندی سال است، تنها فیلمی که در ایام دهه فجر حتما، قطعا و بعضا از چند شبکه پخش میشود، نسخه تکهپاره و مثلهشده ترن ساخته امیر قویدل است؟!
راما قویدل
نویسنده و کارگردان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: